Kik és miért - Szelíd Szavakkal Alapítvány

Összeszőjük, ami összetartozik.
Szelíd Szavakkal Alapítvány
Tartalomhoz ugrás

Kik és miért

KIK?

Tevékenységeink négy pillére a közösségépítés, a szülők és családok támogatása, a Természettel való kapcsolatunk újrafelfedezése és az önismeret, az "önmagunkhoz érkezés". Ehhez kapcsolódó programjainkat remek (szak)emberek, a területen nagy tapasztalattal rendelkező közreműködőkkel valósítjuk meg.
MIÉRT?

Bár a világ egyre gyorsabbnak tűnik, nem kell, hogy mindez elsodorjon minket. Nem szükségszerű, hogy a külvilág tempója szétzilálja lényünket, családunkat, közösségeinket.
Érdemes a világ gyorsulását úgy elképzelni, mint egy forgó korongot: a széle irdatlan sebességgel száguldhat, ám a közzéppontja mindig ugyanúgy egyensúlyban van.
Saját középpontunk felé tartva lelassulhatunk, összeszedegethetjük életünk, kapcsolataink, közösségeink szélnek eredt darabkáit, és újra erős szövetté szőhetjük őket.
MIT?

Olyan élményeket kínálunk, ahol elmélyíthetjük kapcsolódásunkat önmagunkkal, másokkal, gyerekeinkkel/szüleinkkel és a Természettel. Mindezek a kapcsolódások egymást erősítik, így találunk vissza lassan egy olyan élethez, ahol a középpontunkból élhetünk, ahol mély emberi kapcsolatokból szőtt közösségek hálója tart meg minket, és ahol életmódunk tiszteletben tartja a Földön élő többi létformát, és fenntartható, biztonságos és szabad jövőt hagy az eljövendő generációkra.
Szelíd Szavakkal Alapítvány 2019.
Minden jog fenntartva.
Vissza a tartalomhoz